Share

IPS Teofan va ţine Sâmbătă o slujbă de pomenire pentru Regele Mihai I

Clericul ieşean nu rămâne indiferent la moartea ultimului rege al României, Mihai I. Înaltpreasfinţitul Teofan, mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, a anunţat că sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11, va oficia o slujbă de pomenire pentru Majestatea Sa, Regele Mihai I al României. Aceasta va avea loc la Catedrala Mitropolitană din Iaşi.

Citeste si   11 școli din IAȘI și-au SUSPENDAT orele FIZICE după ce mai multe CADRE didactice și ELEVI au fost infectați cu SARS-COV-2

„Îndemnăm credincioşii să vină în număr cât mai mare pentru a ne ruga împreună pentru sufletul Regelui Mihai I“, au transmis reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Regele Mihai I a murit pe 5 decembrie, după o boală grea şi după ce s-a retras de mai bine de un an de zile din viaţa publică. Regele va fi înmormântat sâmbătă, 16 decembrie, la Curtea de Argeş, în zilele de 14, 15 şi 16 decembrie fiind declarat doliu naţional.

Citeste si   Ansamblul mixt Palas IAȘI, al companiei IULIUS, singurul PROIECT certificat LEED® Neighborhood Development din EUROPA Centrală și de Est

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ