Share

Pe 24 iunie ONG-uri din toate domeniile sunt invitate să îşi susţină cauzele la Iaşi, la Civic Break-ul.

In Grădina Palas, activiştii sunt chemaţi să stea de vorbă cu oamenii, să le spună cum se pot implica civic şi să înceapă conversaţia despre comunitatea tuturor.

Tema acestui an, Civic Break, revigorează implicarea fiecărui ONG şi cetățean și îi invită într-o excursie printre cauzele prezentate în cadrul festivalului. Ca într-un City Break, vizitatorii vor ieşi din rutina zilnică şi vor avea ocazia să descopere cum au construit ONG-urile o Românie mai bună pentru fiecare. Vor interacționa direct cu organizaţiile participante, vor descoperi ce lucruri noi se întâmplă şi cum se pot implica.

Aflat la a opta ediție, evenimentul are loc în acest an în trei orașe: București (17 – 18 iunie), Iași (1 iunie) și Cluj-Napoca (1 iulie), revenind la Iași după șase ani. Înscrierile la Bucureşti sunt deja deschise, iar până acum peste 100 de organizaţii neguvernamentale şi-au anunţat participarea. În Cluj, înscrierile vor începe în curând.

Fiecare organizaţie înscrisă la eveniment va primi un cort în care își poate promova organizația, dar și opțiunea de a-și face cunoscute programele prin organizarea de activități dedicate publicului în parc, prin susținerea de momente artistice la scenă sau prin organizarea de seminarii, dezbateri sau ateliere interesante, atât pentru vizitatori, cât și pentru sectorul neguvernamental.

La înscriere, fiecare organizație, federație sau grup civic va primi un cort care va deveni sediul central de unde își va promova activitatea. Pentru cei care doresc mai multă interacțiune cu vizitatorii există și opțiunea de a-și face cunoscute programele prin organizarea de activități dedicate publicului în parc sau colegilor din sector – momente artistice la scenă, seminarii, dezbateri sau ateliere interesante.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ