Organizaţia Naţiunilor Unite a întocmit o listă pentru turiştii în căutare de noi ţări care merită vizitate

Printre acestea se numără şi Republica Moldova. În descrierea prezentată de ONU este menţionată frumuseţea podgoriilor şi diversitatea vinurilor din ţara noastră.  Viitorilor turişti li se recomandă ca înainte să ajungă în Moldova să înveţe să spună “noroc”, cuvînt folosit înainte de a gusta din băuturile alcoolice.

Citeste si   AJOFM Iași anunță că programul de ACHITARE a plății indemnizației de SOMAJ prin Poșta Română se DEVANSEAZĂ

O altă ţară care se regăseşte pe lista întocmită de ONU este Tuvalu, situată în partea central-vestică a Oceanului Pacific.  Statul este format din peste o sută de insule mici şi este unul dintre cele mai izolate din lume. Această destinaţie este un paradis pentru cei care iubesc să se odihnească pe plajă şi să facă surfing. În aşteptarea turiştilor este şi Liechtenstein, o ţară foarte mică situată în centrul Europei între Elveţia şi Austria.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 116 DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

Statul nu are ieşire la mare, dar poate fi o destinaţie turistică perfectă pentru iubitorii de istorie. Numeroase castele pot fi vizitate. Unul dintre cele mai impresionante este Gutenberg, din satul Balzers. După excursie, vizitatorii se pot odihni în grădina care abundă cu flori. În lista ONU se mai regăsesc printre altele Vanuatu, Caledonia Nouă şi Eritrea.

Citeste si   TUIAȘI a iluminat în ALBASTRU și în acest an TURNUL cu șapte etaje într-o COMPANIE de conștientizare a AUTISMULUI