Share

În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, aproape 200 de poliţişti au acţionat zilnic, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă.

Poliţiştii au intervenit la peste 70 de solicitări primite din partea cetăţenilor. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 38 de infracţiuni, dintre care 23 de natură judiciară şi 15 de alte genuri.

Citeste si   AMENZI USTURĂTOARE pentru botoșănenii care nu respectă regulile impuse de PANDEMIE

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni, în cuantum total de 30.300 de lei.

Cele mai multe sancţiuni contravenţionale (51) au privit nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute le Legea 61/1991.

Citeste si   (P) Costel LUPAȘCU: „PSD Botoșani vine în fața cetățenilor cu soluții, nu cu scandaluri politice”

Au fost confiscate obiecte pirotehnice, în valoare de 6.000 de lei.

În această perioadă, nu s-au înregistrat evenimente rutiere deosebite, cu pierderi de vieţi omeneşti sau rănirea gravă a unor persoane.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ