Share

Pe parcursul vizitei noastre în comuna HOLBOCA, situată în zona metropolitană a Iașului, am urmărit să ne formăm o idee cât mai reală despre calitatea umană și profesională a echipei care va continua proiectele desfășurate cu succes în această localitate.

Pentru aceasta am căutat să discutăm cu o serie cât mai diversificată de localnici care au excelat în profesiile pe care le practică. I-am rugat să ne răspundă cum apreciază activitatea profesională, dar și calitatea umană a candidatului social-democrat COTEA Flavius Gabriel, continuatorul actualului Primar, Gheorghe ȘTEFURAC.

Ursu Constantin – om de afaceri, administrator SC Alisan SRL

„În cadrul interacțiunilor avute cu Primăria Holboca și Consiliul Local al comunei Holboca am constatat competență și promptitudine. În ultima perioada s-au făcut investiții în proiecte care au rezolvat multe din problemele comunității. Și fiindcă domnul Cotea Flavius-Gabriel mi-a solicitat opinia cu privire la percepția mea asupra activității sale, eu cred că este o persoana pregătită care știe să gasească soluțiile diverselor situații ale administrației publice din comuna Holboca.

Urez succes celor care și-au propus să gestioneze cu onestitate, competență, transparență și echilibru problematica de interes a comunei Holboca și a cetățenilor ei”.

Popovici Ilie-Dănuț – preot paroh, parohia SF.ILIE DANCU-IAȘI

,,Bisericile și cultele au avut în permanență sprijin din partea administratorului public al comunei Holboca, domnul Cotea Flavius-Gabriel. La fel cum Biserica este chemată să acorde o atenție deosebită tinerilor, vieții sănătoase, demnității umane și să îndrume pe toți a fi crescuți în credință, același lucru trebuie să îl simțim și atunci când oameni de valoare au nevoie de sprijinul și opinia noastră pentru munca lor și efortul depus.

În acest sens, administratorul public al comunei Holboca, domnul Cotea Flavius-Gabriel, se numară printre oamenii de nădejde ai localității, iar noi îndemnăm toate persoanele la o mai intensă cooperare și conștientizare a misiunii încredințate spre binele comunității noastre”.

Mihai Ciobanu – pensionar, comuna Holboca, județul Iași

,,Sărbătorirea constantă a celor din comuna Holboca care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, omagierea anuală a tuturor veteranilor de război și eroilor căzuți la revoluție precum și atenția deosebită acordată persoanelor vârstnice din localitate, sunt lucruri care mă fac să cred, ba sunt convins, că noi nu vom fi niciodată uitați sau marginalizați. Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru a fi primarul comunei Holboca, deoarece este vrednic, a dovedit-o  prin fapte pentru comunitate și ne mândrim cu el”.

Pintilii Doru-Mihai – antrenor/fotbalist FC STEAUA BUCURESTI

,,Am crescut și am învatat în comuna Holboca. Am avut mereu în perioada când am locuit în cartier Dancu, prietenia sinceră și susținerea necondiționată a domnului administrator public al comunei Holboca, Prof – așa cum îl știm noi. În activitatea mea, am simțit cum acesta acordă o atenție deosebită tinerilor și valorilor locale, aducând permanent un sfat bun și o îndrumare pe măsură.

Consider că este omul potrivit la locul potrivit și în acest sens susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel la funcția de primar al localității Holboca, atât pentru promovarea și susținerea valorilor din comunitate cât și pentru continuarea proiectelor frumoase asemenea celor realizate până în prezent”.

Ioniță Sorina-Lenuța – 44 de ani, sat Dancu, medic

„Am coborât în arena politică tocmai pentru a nu sta pe margine și a arăta cu degetul. Este nevoie de implicare, determinare și o efervescență a lucrurilor pentru comuna noastră.

Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru a fi primarul comunei Holboca și candidez la Consiliul Local pentru ca împreună, să aducem comunei Holboca noi orizonturi și deschideri, prin creativitatea noastră dar și a dumneavoastră”.


Share
Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

LĂSAȚI UN MESAJ