Liderul PSD Liviu Dragnea susţine că în spatele războiului din Parlament se află preşedintele Klaus Iohannis

„Ăsta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca şi casele din Sabiu. Deci ăsta e preşedintele nostru, Iohannis zapciul“, sa spus liderul PSD.

Liviu Dragnea: Nu e prima dată când au cerut revocarea. Astăzi am văzut încă o încercare disperată de a prelua cu japca o instituţie. Aşa au vrut şi cu Guvernul şi cu Parlaemntul şi cu România. Ăsta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca şi casele din Sabiu. Deci ăsta e preşedintele nostru, Iohannis zapciul. Aveţi informaţii că s-ar fi implicat? De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali şi foşti membri PSD se lăudau că îl au în spate pe Iohannis.

Plus ce am auzit azi de la Florin Iordache, nici eu nici el nu ştim dacă acel deputat PNL spunea adevărul. I s-a propus lui Florin Iordache cu mandat clar de la preşedintele Iohannis că dacă te ridici de pe scaun şi faci lucrul ăsta te voi pune preşedintele PSD-ului. De asemenea, o coincidenţă în care nu crede nimeni, doamna Mihălcescu a fost chemată la DNA. Pentru că era unul din vicepreşedinţi, la doi le făcuse cerere de revocare. Ca să rămână doar Pirtea, care a fost racolat ca domnul Coldea, să rămână el să conducă şedinţa.

LĂSAȚI UN MESAJ