Share

Ludovic Orban va participa luni, începând cu ora 16.00, la “Ora premierului”, în cadrul căreia va prezenta stadiul în care se află elaborarea bugetelor de stat şi al asigurărilor sociale.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor.

Citeste si   Victor Ponta plagiază până și mesaje de condoleanțe - FOTO

„Dacă nu este nimic de ascuns, dacă este totul corect faţă de români, de ce nu este publicat bugetul pe anul viitor, de ce nu se organizează o conferinţă de presă la nivel guvernamental astfel încât toţi românii să afle care sunt intenţiile concrete ale Guvernului cu privire la TVA, de exemplu. Sunt analişti economici, de asemenea consultanţi economici care în această perioadă fac tot felul de calcule şi scheme cum va evolua economia românească în momentul în care TVA va creşte”, a afirmat Firea.Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni solicitarea PSD ca premierul să vină la raport şi să prezinte proiectul de buget pentru anul viitor. Astfel, plenul Camerei – „Ora prim-ministrului” – va avea loc pe 9 noiembrie ora 16.00. Ludovic Orban a precizat că se va prezenta în Parlament dacă va fi chemat.

Citeste si   Autoritatea Electorală: Peste 2.100 de români din diaspora au votat, deja, prin corespondență

Citeste mai mult: adev.ro/qj64xj


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ