Share

 

Marius Constantin va candida la alegerile din 27 decembrie din partea altei formaţiuni (Alianţa pentru Băicoi PSD-PPU-sl) decât cea din partea căreia a fost ales în iunie 2016 – ALDE.

„Am dreptul să particip la alegerile din 27 septembrie și să fiu ales în funcția de primar. Ordinul prefectului privește acest mandat care se încheie pe 27 septembrie, și nu mandatul viitor, care începe după 27 septembrie. Nu am comis nicio încălcare a legii. (…) E doar o problemă ce ține de Codul Administrativ”, a afirmat Marius Constantin după decizia prefectului de Prahova, într-un comunicat de presă.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

El a anunţat că va ataca ordinul prefectului la instanţa de contencios administrativ 

Marius Constantin a fost declarat incompatbil la începutul acestui an de Agenția Națională de Integritate. Potrivit raportului întocmit de către inspectorii de integritate, primarul dinBăicoi ar fi exercitat simultan, în perioada 21 noiembrie 2016 – 27 iunie 2017, atribuțiile de primar și funcția de consilier local, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003 (forma în vigoare până la data de 10 iunie 2017).Este  vorba despre perioada în care Marius Constantin a preluat funcția de primar interimar al orașului Băicoi, după ce fostul edil, Ciprian Stătescu, și-a pierdut mandatul după condamnarea definitivă în instanță pentru conflict de interese.

Citeste si   Nicușor Dan a depus sesizările de pe site-ul BucureștiUmilit.ro la Primăria Capitalei

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ