Share

“Nu modul de organizare administrativă, nu lipsa de resurse sunt cauzele nerealizării majore ale administraţiei PSD, ci faptul că în fruntea Capitalei, în fruntea sectoarelor au fost nişte oameni care nu au avut nimic comun cu interesele bucureştenilor, care au risipit banul public, iar unii dintre ei habar nu au avut să îi cheltuiască, iar în ceea ce priveşte Primăria Capitalei pur şi simplu au aruncat pe apa sâmbetei sute şi sute de milioane de euro, care nu au avut niciun efect concret pentru a îmbunătăţi viaţa bucureştenilor”, a afirmat Orban.În acest context, șeful guvernului a explicat că o nouă echipă, competentă, poate obține rezultate bune și fără modificări la nivelul administrației. Orban a susţinut, de asemenea, că dezvoltarea urbanistică a Bucureştiului este în acest moment amenințatî de ceea ce el a numit “mafioţii din spatele PSD”.”Bucureştiul are nevoie de astfel de specialişti în domeniul urbanismului. Bucureştiul nu are plan de urbanism general (PUG) şi mafioţii din spatele PSD încearcă să înlocuiască PUG cu tot felul de PUZ-uri, fie coordonatoare de sector, fie PUZ-uri pe zone, pentru a satisface interese nelegitime şi pentru a distruge faţa Bucureştiului. Avem specialişti în urbanism, în educaţie, în domeniul sănătăţii, avem specialişti în domeniul investiţiilor, în domeniul infrastructurii, mobilităţii urbane, în domeniul calităţii aerului, în domeniul mediului. Avem proiecte extrem de serioase, care ţin atât de Consiliul General al Capitalei, cât şi de Guvern. Guvernul este în parteneriat pentru Bucureşti cu Nicuşor Dan, cu echipa de candidaţi şi cu echipele de candidaţi la Consiliul General şi la consiliile locale de sector”, a afirmat Orban.

Citeste si   Alegeri locale 2020. ACCESEAZĂ noua hartă politică a României. Răsturnări de situație în teritoriu, surprizele continuă la București

La depunerea listei de candidaturi PNL pentru Consiliul General al Capitalei a participat, alături de preşedintele partidului, Ludovic Orban, şi liderul organizaţiei de Bucureşti, Violeta Alexandru.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ