Share

“E o foarte mare problemă (că anumiți politicieni nu au purtat măști de protecție –n.r.) și arată o mentalitate pe care o credeam depășită și anume că dulăii sunt deasupra legii. Nu este așa, nimeni nu este mai presus de lege. Eu consider că niciun român nu va lua ca astfel de model un lider care nu respecta regulile”, a declarat Ludovic Orban, la emisiunea “Legile Puterii”, de la Realitatea Plus. 

Citeste si   Valer Dorneanu, critici pentru șeful DNA: Misiunea procurorilor anticorupție este să aplice deciziile CCR, nu să le comenteze

Premierul i-a catalogat drept iresponsabili pe politicienii care au încălcat legea, luni, și nu au purtat măștile de protecție în plenul Parlamentului.

“E un semn de iresponabilitate, mai ales din partea acestor lideri politici care au încercat să saboteze sistematic efortul autorităților în bătălia cu epidemia. Sunt convins că oamenii înțeleg, au discernământ și stiu să separe binele de rău” , a completat liderul de la Palatul Victoria.

Citeste si   Marcel Ciolacu a anunţat CANDIDATUL social-democraţilor la cursa pentru Palatul Cotroceni. Cine este prezidențiabilul PSD

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ