Share

“Doamna Firea a fost sprijinită timp de 4 ani de zile de consilierii PSD, din care nu am mai văzut acum pe nimeni pe listă. E un început bun. Nici Firea nu va mai fi în Primăria Capitalei. Așa cum i-a eliminat pe toți cei care i-au susținut proiectele, asa va dispărea și ea”, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

Citeste si   Mihai Daneș, candidat pentru primăria Sectorului 6: Un independent are puterea de a se lupta de la egal la egal cu partidele politice

Premierul a precizat că nu știe cum a venit primarul general al Capitalei cu astfel de nume pentru pozițiile de consilieri generali PSD.

“Alcătuirea listei este un mister. Deci a tunat și i-a adunat, nimeni nu înțelege cum au ajuns aceste personaje vetuste, acești oameni care au avut traiectorii care de care mai ciudate”, a completat liderul de la Palatul Victoria.

Citeste si   Gabriel Mutu: Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație

Ludovic Orban a mai spus, de asemenea, că nu înțelege cum politicieni care au fost președinți de țară sau premieri pot candida acum la primării, așa cum e cazul lui Traian Băsescu sau Călin Popescu Tăriceanu.

“Când ai fost președinte, premier, astea sunt maximul funcțiilor posibile. Uitați-vă ce se întâmplă cu premieri sau președinți din alte țări, țin conferințe, scriu cărți, sunt dedicați unor cauze umanitare, nu se mai bagă în politică. La noi este nebunie! Eu niciodată nu voi accepta să mă pun în astfel de situații!”, a conchis premierul, potrivit Realitatea de București.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Ce votează românii duminică, 27 septembrie

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ