Share

„Mi se pare o demisie normală, voi discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou șef al Poliției. Demisia este un gest firesc, a fost rezultatul apariției unor imagini”, a spus Ludovic Orban joi.

Șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, și-a anunțat marți seara demisia din funcție.

Vasilescu a făcut acest pas, pe fondul scandalului legat de întâlnirea sa cu cu interlopii din clanul Duduianu. Anunțul a venit la finalul unei conferințe de presă, iar chestorul Vasilescu a precizat că se retrage pentru a-și scuti subordonații și instituția de atacuri nemeritate, venite din partea unora care urmăresc „mai mult la televizor” activitatea instituţiei.

Citeste si   Exclusiv! Dan Tudorache: În sectorul 1, se renumără buletinele de vot la 9 secții. La trei am 268 mai multe decât procesele-verbale

“Cu permisiunea dumneavoastră, aș vrea să le mulțumesc acestor eroi ai zilei pentru rezultatele obținute și să le transmit, indiferent ce cred unele persoane care au văzut munca de poliție mai mult din fața televizorului decât din teren, sunt onorat că sunt colegul lor.

În permanență mi-am asumat responsabilitatea deciziilor și întotdeauna mi-au plăcut și surprizele. În același cadru, vă rog să îmi permiteți ca, de astăzi, să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de Poliție și să îndeplinesc sarcinile ce îmi vor fi încredințate”, a afirmat Liviu Vasilescu și a părăsit conferința, fără a mai aștepta întrebări.

Citeste si   Suspiciuni de fraudă la Teleorman. Eugen Pîrvulescu (PNL): Cerem renumărarea voturilor pentru Consiliul Județean

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ