Share

“Insula Belina si bratul Pavel, care pana astazi au ratacit la prietenii lui Dragnea si ai PSD, de azi va reveni in administrarea statului”, a anuntat Orban, precizand ca urmeaza sa fie semnat procesul verbal de preluare a insulei si bratului.

Potrivit premierului, preluarea se va face fara contractele incheiate de Consiliul Judetean Teleorman si beneficiarul Tel Drum.

Citeste si   Ludovic Orban, ședință decisivă. Prioritățile Guvernului, discutate cu parlamentarii PNL

“Preluarea va fi curata. (…) Asteptam Hotararea de Guvern cu celeritate, astfel incat sa incheiem acest episod trist prin care baronii rosii au incercat sa transforme in mosie proprie proprietati ale statului roman”, a mai spus Orban. 

Vă reamintim că un nou termen a fost stabilit pentru cercetarea dosarului Belina, în care numele fostului lider PSD este vehiculat și în care fostul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, este acuzat de abuz în serviciu întrucât l-a ajutat pe Liviu Dragnea să pună mâna pe Insula din Teleorman.

Citeste si   Marcel Ciolacu, atac la PNL: ”NU vom permite ca ultimele perle ale economiei românești să fie vândute străinilor!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ