Share

Orban l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru noua funcție, despre care spune că a fost căștigată în urma unei campanii electorale grele, dar cu mult bun simț din partea PNL și a lui Dan.

„Vă felicit! A fost o campanie grea, dar cu bun simț am reușit să repurtăm această victorie pentru Bucureșteni. Felicit consilierii generali care au depus jurămnâtul și ca și-au început activitatea. Să sprjiniți proiectele care cresc calitatea serviciilor și care creează oportunități pentru fiecare bucureștean. În calitate de premeier, voi sprjini fiecare proiect inițiat de Nicușor Dan”, l-a asigurat premierul pe proaspătul edil.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Ludovic Orban a amintit câteva noi proiecte ce se vor derula în perioada următoare.

„Chiar azi s-a emis autorizația pentru toți cei 17 kilometri de pe Tronsonul 2 al Centurii București. Până la sfârșitul anului vrem începerea lucrărilor la toate tronsoanele, astfel încât Capitala să aiba autostradă de centuraă. Aseară dezbătut un memorandum. Vom semna reabilitarea a 106 kilometri de rețea primară de încălzire, care costă 278 milioane de euro. Chiar dacă poate intra la ajutor de sgtat, este un contract care poate fi semnat și care va reduce la 22,7% peirderile actuale. Avem proiecte de extindere a rețelei de metrou, de pasaje, a inelului feroviar și a mesterplanului, dar și alte proiecte.

Citeste si   Ludovic Orban, la Dâmbovița: ”Reindustrializarea României constituie un obiectiv prioritar pentru politica Guvernului pe care îl conduc” VIDEO

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ