Share

„Era într-o funcţie publică. Nu cunosc detaliile, vă mărturisesc că nu am urmărit cu foarte mare atenţie. A fost evaluată această numire, am aplicat toate procedurile de evaluare a candidaturii. Nu am avut această informaţie legată de falsul în privinţa diplomei. Şi am înţeles că e vorba de toate diplomele”, a precizat premierul. 

Citeste si   Marcel Ciolacu, prima reacție după cina de la Sărata Monteoru

Sâmbătă, poliţiştii și procurorii au decins la domiciliul din Râmnicu Vâlcea al lui Laurenţiu Baranga – preşedinte al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, acuzat de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

“Persoana în cauză este cercetată pentru inducerea şi menţinerea în eroare a mai multor instituţii publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi care ulterior au fost desfiinţate de către instanţele judecătoreşti competente”, a informat Poliţia Română.

Citeste si   Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: Mulțumesc militarilor pentru sacrificiile făcute! Armata e un furnizor de securitate și un reper moral

Baranga a fost numit în funcție printr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial pe 4 septembrie 2020, pentru o perioadă de patru ani.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ