Share

Ordonanțele 13 și 14 au fost votate, marți, în plenul Camerei Deputaților, în calitate de for decizional. Astfel, deputații au aprobat Ordonanța 14, care abroga prevederile din OUG 13, și au respins Ordonanța 13. Cele două proiecte merg acum la președinte, pentru promulgare.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, Ordonanța 14, care abroga prevederile din OUG 13, și a respins Ordonanța 13. OUG 14 a trecut cu 292 de voturi „pentru” şi o abţinere, iar Legea de respingere a OUG 13 a întrunit 291 de voturi „pentru” şi trei abţineri.

Citeste si   Primele explicații din PSD după difuzarea, la Realitatea PLUS, a fotografiei în care Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile anticoronavirus

PNL a cerut în plen, după vot, demisia guvernului Grindeanu. Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a criticat faptul că nu și-a exprimat votul și președintele PSD Liviu Dragnea, care nu s-a aflat în sală.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ