Share

“Nu credem că coronavirusul se poate transmite prin alimente. Dacă am înţeles bine, China caută virusul pe ambalaje, a testat sute de mii şi a găsit foarte puţine, sub 10 (eşantioane) pozitive”, a explicat cercetătoarea Maria Van Kerkhove, citată de AFP.Totuşi, “ştim că (virusul) poate rămâne o vreme pe suprafeţe” şi “am dat indicaţii, împreună cu FAO (Organizaţia Naţiunilor Unite pentru alimentaţie şi agricultură), cu privire la normele de securitate şi muncă” în sectorul alimentar, a menţionat cercetătoarea, responsabilă cu maladiile emergente în cadrul OMS.”Oamenii nu trebuie să se teamă nici în ce priveşte alimentele, nici ambalajele alimentare sau lanţul alimentar”,

Citeste si   Datoria publică a Italiei urcă la 156% din PIB în 2021 pe fondul pandemiei de coronavirus

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ