Share

În cadrul ședinței Consiliului Local Suceava din data de 30.09.2020, primarul Ion LUNGU a anunțat că Ovidiu MILICI, fostul președinte al organizației municipale ALDE Suceava va fi consilierul său personal. 

Ion LUNGU: ”Domnul Milici va fi consilierul meu personal în mandatul acesta”

Una dintre veștile neașteptate din finalul ședinței a fost anunțarea lui Ovidiu MILICI ca viitor consilier personal a primarului Ion LUNGU.

”Domnul Milici va fi consilierul meu personal în acest mandat. Vom face o echipă bună împreună și vom lucra la dezvoltarea municipiului Suceava”, a declarat primarul Ion LUNGU.

Totodată primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU a ținut să mulțumească în finalul ședinței tuturor colegilor din Consiliul Local pentru cei patru ani petrecuți împreună, pentru proiectele inițiate și așteaptă cu drag noua echipă din cadrul Consiliului Local pentru a lucra la dezvoltarea municipiului.

”Vreau să mulțumesc tuturor pentru cei patru ani în care am muncit în folosul comunității

și am aprobat proiectele europene, reabilitări, modernizări, construiri de grădinițe, creșe, parcuri, școli.

Am avut o colaborare bună în Consiliul Local și le doresc tuturor sănătate și cât mai multe realizări”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU.

Ovidiu MILICI, fostul președinte al organizației municipale ALDE Suceava și viitorul consilier a primarului municipiului Suceava, a declarat:

”La final de mandat țin să mulțumesc tuturor colegilor pentru colaborare. Vreau să cred că am făcut lucruri bune pentru Suceava, pentru suceveni în tot acest timp cât am fost consilier local.

A fost o onoare să îi reprezint și să lucrez cu întreg executivul primăriei. Urez succes colegilor care vor veni și să țină cont de faptul că Suceava este frumoasă și trebuie să devină și mai frumoasă.”, a declarat Ovidiu MILICI.

Ședința din data de 30.09.2020 a fost ultima din legislativul 2016-2020, iar începând cu luna octombrie ședințele vor fi oficiate cu noii consilieri locali ale celor cinci partide care vor fi prezente în Consiliul Local.

În Consiliul Local Suceava vor intra 5 partide: PNL va avea 9 consilieri locali, PSD 5 consilieri locali, PMP va avea 4 consilieri, USR-PLUS 3 consilieri locali iar Pro România 2 consilieri locali.


Share
Citeste si   PSD Suceava ar putea obține o ÎNFRÂNGERE de proporții! Senatorul Ion STAN se ține strâns de FUNCȚII
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ