Share

Astăzi, în Parlamentul României s-a adoptat proiectul de lege referitor la rectificarea bugetului de stat pe 2020, proiect completat cu o serie de amendamente ale Partidului Social Democrat. Prin aceste amendamente PSD a impus guvernului respectarea legilor adoptate. Astfel, s-a adoptat suplimentarea bugetului administrațiilor publice locale cu un miliard de lei cu motivația că, până acum, incompetentul guvern liberal a lăsat pe seama primăriilor povara tuturor cheltuielilor pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

S-a adoptat suplimentarea bugetului administrațiilor publice locale cu un miliard de lei

S-a adoptat și suplimentarea bugetului programului promovat de guvernarea social-democrată, StartUp Nation, program prin care s-au înființat peste 17 mii de firme și 30 de mii de locuri de muncă.

Citeste si   SUMAL- noua versiune a sistemului de URMĂRIRE a trasabilității materialelor LEMNOASE! Mihai GĂȘPĂREL: „Transportul materialului LEMNOS nu se va mai face utilizând documente tip TIPĂRITE, totul va fi ELECTRONIC”

S-a adoptat de asemenea amendamentul referitor la majorarea punctului de pensie cu 40% (nu cu 14% cât a prevăzut prin ordonanță guvernul liberal într-un dispreț total față de seniorii României).

Un alt amendament propus de PSD și adoptat a fost cel de impunere a creșterii salariilor cadrelor didactice începând cu 1 septembrie, așa cum a fost prevăzut în lege, creștere amânată de același guvern liberal de asemenea în dispreț și față de cadrele didactice.

Citeste si   Gheorghe FLUTUR a anunțat noii VICEPREȘEDINȚI ai Consiliului Județean Suceava: „Am intrat în linie DREAPTĂ în noul MANDAT”

Evident, parlamentarii liberali au votat împotriva acestor amendamente. Poate că reprezentanții pensionarilor, ai cadrelor didactice, ai primarilor ar trebui să meargă la birourile parlamentarilor liberali  suceveni și să-i întrebe de ce au procedat astfel. Poate că parlamentarii liberali suceveni ar trebui ca în comunicatele lor de presă să nu se mai erijeze în trompete ale fantasmelor electorale ale șefului lor, Gheorghe Flutur, și ar trebui să le explice celor care i-au trimis în Parlamentul României de ce se opun unor măsuri legale, corecte, decente menite să îmbunătățească standardul de viață al unor categorii de cetățeni.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 217.216  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT-Organizația Județeană Suceava, cod unic de mandatar financiar 21200019.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ