Share

Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii și deputat PNL a transmis printr-un comunicat de presă că investițiile masive cu fonduri europene, competitivitate, digitalizare și sprijinirea sectorului privat sunt acțiunile marca PNL, de când este la guvernare.

„Acestea reprezintă singura cale care duce la o economie sănătoasă, modernă, instituții eficiente și un nivel de viață mai bun.
La sfârșitul anului 2019, am evitat dezangajarea a 550 milioane de euro, iar în anul 2020, sumele atrase din fonduri europene nerambursabile au fost la cel mai ridicat nivel de la aderarea României în Uniunea Europeană. Toate acestea se reflectă sau se vor reflecta și la nivelul județului Suceava, pe care îl reprezint ca deputat”

Guvernul Orban a schimbat radical paradigma de dezvoltare economică a României în doar 1 an: de la consumul păgubos și risipa instituite de PSD, la dezvoltare. Continuăm pe acest drum!

Citeste si   (P) Ioan BALAN deputat PNL, scrisoare deschisă către Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN

Comandat de PNL Suceava.

Executat și distribuit de S.C. PRESS GRUP MOLDOVA SRL.

CUI MF 11200025.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ