Share

Brambureala începerii școlilor este resimțită acut de părinți. Este haos general. Părinții nu au încredere în guvernul PNL și ministerul Sănătății în ceea ce privește deschiderea școlilor.

„Am solicitat primarului Flutur rectificare bugetară pentru protecția sănătății copiilor și cadrelor didactice din Botoșani la început de an școlar.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ a ROMÂNIEI! Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)

Am discutat cu colegii mei din Consiliul Local și am luat decizia de a solicita inițierea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care să efectuăm o rectificare bugetară pentru a asigura sprijin pentru instituțiile de învățământ din municipiul Botoșani prin achiziția de măști de protecție și dezinfectanți.

 » citește mai departe

Citeste si   Costică ȘOPTICĂ, vrea președinte la CJ BOTOȘANI, dar firmele lui au RUPT bugetul de stat! Are CONTRACTE cu statul de aproape 15.000.000 RON și a lăsat DATORII la ANAF de aproape 5.000.000 RON

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ