Share

Memoria oamenilor este agresată cu zgomot de campanie electorală și declarații belicoase ale guvernanților, dar e greu să uităm că ne-au promis măsuri care să ajute economia și ne-au prezentat soluții care vor scoate România din prăpastia crizei.

Ne-au oferit doar vorbe! Minciuni! Amăgiri! O vreme am crezut cu toții că liberalii dau dovadă doar de neștiință, dar ei dovedesc, în fapt, rea-credință, premeditare și tupeu consecvent de a ne convinge că realitatea noastră este alta decât cea pe care o trăim.

Ministrul liberal al finanțelor a împrumutat România într-un an mai mult decât toate guvernele în 20 de ani, îngropând țara în datorii pe care nici copii copiilor noștri nu vor izbuti să le plătească.

Citeste si   Cluj: ''Noaptea Cercetătorilor'' încântă publicul cu ştiinţă, prin experimente şi fenomene curioase

În tot acest timp ne-au păcălit cu cifre ca la „alba-neagra”, povestindu-ne despre situația „roz” a economiei românești în comparație cu celelalte țări europene. Ne-au mințit un an despre deficit minimal și despre revenirea în „V” a economiei, pozând (și la propriu prea des) în campioni europeni ai priceperii de a administra o țară.

A apărut, între timp, dușul rece al cifrelor oficiale Eurostat. Ele ne arată că România suferă a doua cea mai mare prăbușire a economiei din Europa. Suntem pe podiumul celor mai prost guvernate țări ale continentului nostru.

Citeste si   (P) Ioan BALAN deputat PNL, scrisoare deschisă către Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN

Nici vorbă de curbă abruptă a revenirii economice, dimpotrivă, ne afundăm în prăpastia din care toate celelalte țări au știut sa iasă. Economia românească a scăzut cu 6%.

Țări la care ne uitam cu îngrijorare, care au agonizat luni de zile, au lideri competenți care s-au îngrijit de economie și de oameni, au aplicat soluții eficiente și astfel observăm, tot din cifre oficiale, că economia Poloniei a scăzut cu doar 2%, economia Ungariei a scăzut cu doar 4,7%, economia Italiei a scăzut cu doar 4,7%, a Bulgariei cu doar 5,2%, a Slovaciei cu doar 2,2% și radiografia neputinței romanești se vede cu fiecare exemplu al celorlalte țări europene.

Citeste si   (P) Mirela ADOMNICĂI (PSD): „Să ne reamintim despre dubla măsură și IPOCRIZIA PNL”

Tupeul nemărginit cu care guvernanții noștri mistifică realitatea este dublat de un cinism năucitor. Felul triumfalist în care vorbesc despre realizările lor, în contradicție flagrantă cu agonia pe care o trăim, îi face nu doar iresponsabili și inadecvați la conducerea țării, ci complet indezirabili. Votul oamenilor in 6 decembrie trebuie să înlăture năpasta liberală care a acaparat România în vreme de criză.

La comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT, ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ SUCEAVA, realizat de S.C. PRESS GRUP MOLDOVA SRL, cod MANDATAR FINANICAR 11200020.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ