Share

În cursul zilei de astăzi (18.09.2020n.r.), Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost prezent pe drumul județean de la Hârtop.

Președintele a declarat că săptămâna trecută a promis că se va începe turnarea covorului asfaltic, iar astăzi constructorii lucrează la acest proiect.

Drumul județean de la Hârtop leagă Fălticeniul de Liteni spre viitoarea autostradă 7

„Suntem la Hârtop, pe drumul județean, promiteam săptămâna trecută că peste o săptămână începem turnarea covorului asfaltic pentru că aici s-a investit și în aducțiunea de apă și canal și astăzi am început să turnăm asfalt pe drumul județean care leagă Fălticeniul de Liteni.

Este foarte important să strângem praful aici, lumea ne-a rugat și noi acționăm în consecință. Trebuie să vă spun că investiția de 16,7 km făcută de Consiliul Județean este de aproape 7 milioane de euro. Aici avem 41 de podețe, 550 de podețe laterale în curțile oamenilor care sunt finanțate, de asemenea trebuie să știți că acest drum leagă Fălticeniul de Liteni spre viitoarea autostradă 7, deci 20 de km între Fălticeni și Liteni va fi drumul spre autostradă pe scurtătură a municipiului Fălticeni.”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 6203 de persoane declarate VINDECATE

Președintele a mai declarat că este o investiție mult așteptată, iar în acest moment se lucrează și la Valea Glodului în comuna Vulturești. Lucrările au început în 2 părți și speră să se finalizeze cât mai repede.

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL- Organizația Județeană Suceava, cod unic de mandatar financiar 21200012.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ