Share

Ieri, in ședința de Guvern a fost adoptată HOTĂRÂREA privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, necesare pentru relocarea utilităților, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Centura municipiului Rădăuți”, expropriator fiind statul român reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

Citeste si   Asociația Club Sportiv ATLETIC BUCOVINA SUCEAVA – 12 medalii la COMPETITIA INTERNATIONALA „CUPA BANZAI” ediția a XXVII-a 2020

„Este clar, Guvernul PNL s-a concentrat foarte bine și asupra acestei investiții din județul nostru”

Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2020.

Citeste si   CJSU SUCEAVA: „Spitalul Județean de Urgență Suceava gestionează majoritatea patologiei acute MEDICALE și CHIRURGICALE din cadrul județului, respectiv 75% din patologia TRAUMATICĂ”

Gheorghe Flutur:

Singurul lucru care mai era de rezolvat în legătură cu finalizarea lucrărilor la Centura municipiului Rădăuți, mutarea unor conducte de gaz, va putea fi făcut odată cu adoptarea acestei Hotărâri de Guvern.

Este clar, Guvernul PNL s-a concentrat foarte bine și asupra acestei investiții din județul nostru, astfel încât municipiul Rădăuți va avea centură până la sfârșitul anului.

Finanțarea a trecut pe fonduri europene. Lucrarea, monitorizată și de specialiști de la nivelul UE, este de înaltă calitate.

Citeste si   Un minor de 13 ani și un adult de 58 de ani au fost RĂNIȚI într-un ACCIDENT rutier pe raza localității VICOVU de JOS

Mai sunt de executat circa 3 km, iar din cele 7 sensuri giratorii, 4 sunt deja făcute.

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL- Organizația Județeană Suceava, cod unic de mandatar financiar 21200019.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ