Share

În cei 4 ani din actualul mandat de Președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur trage linie și adună peste 300 km de drumuri județene modernizate, circa o treime din rețeaua județeană.

A fost un efort uriaș iar anul 2020 a fost un an de vârf

Informez populația județului Suceava despre aceste lucruri și sper să audă și o serie de candidați sau politicieni care par nu vedea ce se face în acest județ.
Doar astăzi am verificat stadiul lucrărilor pe TREI ȘANTIERE unde se execută lucrări de modernizare la drumuri județene.
De la prima oră a dimineții am fost prezent pentru verifica lucrările pe drumul care leagă Municipiul Fălticeni de orașul Liteni, prin Hârtop și Vulturești. Vom asigura astfel legătura Fălticeniului cu viitoarea Autostrada A7. Așadar, Fălticeniul va fi la 20 km de A7, pe un drum modernizat.

Dacă pe zona Vulturești-Valea Glodului, președintele s-a declarat mulțumit de lucrări, la Hârtop a cerut concentrare de echipe. De astăzi acest tronson va intra în reabilitare și datorită începerii școlii și a anotimpului ploios Gheorghe Flutur a grăbit constructorul să lucreze zona Hârtopului.  Acest drum costă 6,7 milioane de euro pe 16,7 km între Fălticeni și Liteni.

Citeste si   (P) Mirela ADOMNICĂI: ”Revolta din perioada CARANTINEI, a fost unul dintre PRINCIPALELE motive care m-au determinat să CANDIDEZ pentru președenția Consiliului Județean”

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL- Organizația Județeană Suceava, cod unic de mandatar financiar 21200012


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ