Share

Astăzi, în cadrul rubricii „Aleși la Raport” alături de noi îl avem pe Ioan BALAN, candidat din partea Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru funcția de DEPUTAT.

Ioan BALAN a fost Secretarul General al Biroului Județean PNL Suceava, consilier județean, iar în anul 2008 a fost ales deputat. În momentul de față, Ioan BALAN candidează pentru cel de-al patrulea mandat la Camera Deputaților.

Rep: Domnule BALAN, candidați pentru cel de-al patrulea mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu ce gânduri ați intrat în această campanie electorală și care este obiectivul final pe care echipa PNL Suceava și l-a propus?

Gândurile sunt să reușim cu posibilitățile acestea de desiminare a informației, să îi convingem pe cetățeni că ceea ce le propunem noi este cea mai bună ofertă electorală”

Ioan BALAN: Gândurile sunt în continuare aceleași de la campania locală, atunci ca să spun așa, am făcut cea mai amplă, pentru că atunci restricțiile nu erau așa de mari ca astăzi. Astăzi, suntem aproape obligați să mergem doar în online întâlnirile acestea fizice pe care le-am redus la maximum, încât aproape nu ne întâlnim deloc.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 500.273 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus (COVID – 19)

Gândurile sunt să reușim cu posibilitățile acestea de desiminare a informației, să îi convingem pe cetățeni că ceea ce le propunem noi este cea mai bună ofertă electorală. Când mă refer la noi, mă gândesc la echipa Partidului Național Liberal, echipa președintelui Gheorghe Flutur.

Rep: Vă numărați printre cei mai activi parlamentari suceveni, având 58 de propuneri legislative, dintre care  11 au fost promulgate legi, ați avut în acest mandat peste 132 de interpelări și ați inițiat 25 de moțiuni. Doresc să vă întreb, care au fost cele mai importante inițiative pe care le-ați avut în Camera Deputaților?

Eu consider că, prevenția ar trebui să fie principalul atuu al Poliției Rutiere”

I.B: Toate inițiativele au fost importante. La unul din proiecte am ținut foarte mult, proiect care până la urmă nici nu s-a concretizat. Acesta se află încă în dezbatere în Parlament, pentru că a fost reîntors de președinte.

Este vorba de proiectul cu privire la modificarea Legislației Rutiere, în sensul că polițiștii trebuie să poarte însemnele Poliției Rutiere, atunci când se află în control rutier. La fel și mașinile deținute de aceștia,  trebuie să poarte însemnele Poliției Rutiere. Astăzi, avem foarte multe mașini fără aceste însemne și foarte mulți polițiști care nu mai țin la imaginea de polițist, ceea ce îi pune pe participanții la trafic în dificultate, atunci când sunt opriți de către aceștia.

Citeste si   (P) Ioan STAN (PSD): „Weekend-ul acesta înseamnă VOTURI, dar în restul timpului, pe LIBERALI nu-i doare capul de cum o duce românul de rând”

Atunci, am zis că polițistul trebuie să aibă o ținută care conform cu statutul acesta de polițist rutier. Acestea au fost modificările, numai că am întâmpinat o rezistență destul de mare a sindicatelor polițiștilor, care considerau aceste modificări ca fiind niște restricții și faptul că, montarea de aparate radar pe mai multe mașini neinscripționate, mașini civile ar duce la exacerbarea accidentelor.

Eu consider că, prevenția ar trebui să fie principalul atuu al Poliției Rutiere și nu neapărat, coerciția aceasta, conform căreia să avem mijloc de evaluare pentru polițiști de la rutieră, numărul de amenzi și cuantumul de amenzi și numărul de permise suspendate. Sunt de părere că, cu cât avem mai puține permise suspendate avem și un trafic rutier mai bun și o Poliție Rutieră mai bună.

 Rep: Aveți un mesaj pentru suceveni și pentru cei care ne urmăresc?

Citeste si   VACCINAREA împotriva virusului SARS-COV-2 ar putea începe din luna ianuarie! VEZI ce spun autoritățile SUCEVENE

Îi rog să-i ascultați pe toți și apoi, să faceți diferența dintre oamenii care spun doar vorbe și cei care spun lucruri și le și fac”

I.B: Colegilor le mulțumesc pentru campania pentru alegerile locale, le mulțumesc pentru scorurile obținute, pentru camaraderie pe care mi-au arătat-o în fiecare zi și pentru spiritul acesta de echipă.

Cetățenilor le spun că astăzi, în fața dumneavoastră venim cu toții, și cei care candidăm, dar și cei care ne ajută pe noi în campania aceasta de parlamentare. Toți vorbim, toți spunem și promitem lucruri, așa că vă rog să-i ascultați pe toți și apoi, să faceți diferența dintre oamenii care spun doar vorbe și cei care spun lucruri și le și fac, exact așa cum ați făcut-o mereu.

Noi, cei din PNL la Suceava, tot timpul am pus înaintea tuturor lucrurilor, cetățeanul, suceveanul, bucovineanul, întotdeauna mai important ca toate. Noi, PNL suntem acei oameni care dorim să dezvoltăm Suceava și brand-ul Bucovina, rămâne aici în suflet.

Comandat de PNL Suceava. Executat și distribuit de S.C. PRESS GRUP MOLDOVA SRL. CUI MF 11200025.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ