Share

În cadrul unui interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, Mugurel BOCANCEA, candidatul PNL la primăria comunei Todirești ne-a detaliat direcțiile mari pe care dorește să le implementeze la nivelul comunei, direcții care au ca obiectiv final mulțumirea cetățenilor.

Agricultor de profesie, Mugurel BOCANCEA  a reușit să fie unul dintre promotorii acestui segment în județul Suceava. Aflat la al treilea mandat de consilier local în cadrul primăriei Todirești, Mugurel Bocancea a decis să aducă o schimbare și în cadrul localității Todirești, venind în fața todireștenilor cu proiecte ambițioase ce vizează: infrastructura rutieră, educațională, medicală și culturală.

(P) Mugurel BOCANCEA: ”Vin la PRIMĂRIE alături de oameni COMPETENȚI care își doresc să dezvolte localitatea TODIREȘTI”

În cadrul unui interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, Mugurel BOCANCEA, candidatul PNL la primăria comunei Todirești ne-a detaliat direcțiile mari pe care dorește să le implementeze la nivelul comunei, direcții care au ca obiectiv final mulțumirea cetățenilor.Agricultor de profesie, Mugurel BOCANCEA a reușit să fie unul dintre promotorii acestui segment în județul Suceava. Aflat la al treilea mandat de consilier local în cadrul primăriei Todirești, Mugurel Bocancea a decis să aducă o schimbare și în cadrul localității Todirești, venind în fața todireștenilor cu proiecte ambițioase ce vizează: infrastructura rutieră, educațională, medicală și culturală.

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Rep: Domnule Bocancea sunteţi candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Todirești. În interviul acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava” săptămâna trecută, ne-ați detaliat segmentele importante care au ca obiectiv dezvoltarea comunei Todirești. Acum la sfârșit de campanie electorală, ne puteți spune de ce ați decis să candidați la primăria Todirești?

Citeste si   Personalul M.A.I. intensifică CONTROALELE pentru măsurile de prevenire a RĂSPÂNDIRII virusului SARS -COV-2 în județul SUCEAVA

” Îmi doresc să vin în ajutorul cetățenilor”

Mugurel BOCANCEA: Candidez la primăria Todirești deoarece în acești opt ani ai actualul primar în funcție, au fost anunțate multe proiecte europene și investiții în localitate, dar din păcate nu au fost și realizate. Candidez deoarece am o experiență în administrația publică din postura de consilier local și am și o activitate privată în care mă descurc cât se poate de bine. Îmi doresc să vin în ajutorul cetățenilor!

Citeste si   DOSARE PENALE la regimul rutier în acest week-end! Mai multe persoane s-au urcat la volan sub influența ALCOOLULUI

Eu nu vin la primărie deoarece nu am job! Eu nu vin la primărie cu o echipă de consilieri care fac asta doar pentru indemnizația lunară ori pentru a avea un om în secția de votare. Vin la primărie alături de oameni competenți care își doresc să dezvolte localitatea Todirești.

Dorim să fim alături de cetățeni și să fim alături de ei! Îmi doresc să facem o administrație la Todirești în care cetățeanul să simtă că tot aparatul administrativ al primăriei este aproape de ei.

Rep: Trei mandate de consilier local în opoziție. Ne puteți spune care au fost proiectele pe care le-ați inițiat și câte dintre ele au fost finalizate?

Dacă actuala conducere își ducea la îndeplinire promisiunile nu mă aflam astăzi în această postură”

M.B: Vreau să vă spun că în aceste trei mandate mi-am făcut datoria din postura de consilier local în opoziție. Sunt printre puținii consilieri locali care au arătat mereu ceea ce se face și ceea ce nu se face în localitate.

Citeste si   Au fost emise Ordine ale Prefectului Județului Suceava privind CONVOCAREA consilierilor locali/judeţeni declaraţi aleşi la data de 27 septembrie 2020

Dacă actuala conducere își ducea la îndeplinire promisiunile nu mă aflam astăzi în această postură.

Rep: Cum ați menționat și dumneavoastră deseori, comunei Todirești îi lipsește racordarea la utilități: apă și canal, infrastructura rutieră și școlară. Care este pachetul de măsuri pe care îl veți aplica pentru aceste segmente pentru ca Todireștiul să devină una dintre cele mai dezvoltate comune din județul Suceava?

Angajații trebuie să fie o legătură între primărie și cetățeni”

M.B: În primul rând angajații primăriei trebuie să fie mai apropiați de cetățeni, să le asculte nevoile, probleme și chiar soluțiile. Angajații trebuie să fie o legătură între primărie și cetățeni.

Proiectele de infrastructură sunt imperios necesare în localitatea Todirești! Noi nu beneficiem de gaz, apă și canal ori infrastructură rutieră în momentul de față.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ