Share

În cadrul unui interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, Neculai PERJU, primarul comunei Rădășeni, ne-a vorbit despre proiectele inițiate în cele două mandate ca primar al comunei Rădășeni, despre dezvoltarea comunei și nu în ultimul rând despre candidatura sa pentru cel de-al treilea mandat la primăria Rădășeni.

Rep: Domnule Perju, sunteți candidatul PNL la funcția de primar al comunei Rădășeni. Ne puteți spune ce v-a motivat să candidați pentru un al treilea mandat la Primăria Rădășeni?

Mă motivează în primul rând lucrurile pe care le-am început în 2012, atunci când am candidat pentru primul mandat”

Neculai PERJU: Candidez pentru cel de al treilea mandat la primăria Rădășeni, corect! Mă motivează în primul rând lucrurile pe care le-am început în 2012, atunci când am candidat pentru primul mandat.

Citeste si   SUCEAVA a revenit la SCENARIUL GALBEN! Ion LUNGU: „Fac APEL la cetățeni să RESPECTE regulile stabilite de către CJSU”

Am avut numeroase proiecte atunci, am început cu 12 proiecte dintre care 7 sunt în derulare și alte 5 sunt finalizate. Îmi doresc să continui ce am început la nivelul comunei Rădășeni și să vin și cu alte noi proiecte în următorul mandat.

Rep: Comuna Rădășeni s-a bucurat de o dezvoltare amplă în ultimii ani. Au fost făcute investiții majore în infrastructura rutieră, infrastructura școlară și s-a încercat în permanență construirea unui trai mai bun cetățenilor. În acest context, ne puteți detalia proiectele realizate în mandatul 2016-2020?

Citeste si   CJ Suceava alocă FONDURI spitalelor din municipiul SUCEAVA în vederea CREȘTERII numărului de pacienți diagnosticați cu COVID-19

” Nu am crezut că din cele 13 proiecte propuse, 12 vor fi acceptate”

N.P: Am fost obligat să mă agăț de fiecare program care a fost scos atât prin fonduri europene cât si prin PNDL. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că până în 2012 s-a pierdut din exercițiul financiar al Uniunii Europene aproape totul. Am căutat în 2012 să creez infrastructura acestor proiecte și să obțin finanțarea.

Nu am crezut că din cele 13 proiecte propuse, 12 vor fi acceptate. Suntem printre primele localități ale județului Suceava care am 4 proiecte pe fonduri europene și aici fac referire la localitățile din mediul rural.

Citeste si   Tânăr din comuna ULMA a fost prins și reținut de polițiști după ce a condus sub influența ALCOOLULUI

Rep: Aveți un mesaj pentru cetățenii comunei Rădășeni?

N.P: În primul rând le transmit cetățenilor din Rădășeni să aibă încredere în mine deoarece ceea ce am făcut și voi face este doar pentru ei. Eu le doresc ca pe data de 27 septembrie să fie alături de mine cât mai mult, iar rezultatul pe care îl voi avea, îl voi considera ca un cec în alb pe care mi-l dau pentru validarea a ceea ce am realizat.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ