Share

Ieri, 5.09.2020, în prezenţa domnilor Marcel Ciolacu – preşedinte PSD, Paul Stănescu– secretar general al PSD şi Vasile Dâncu – preşedintele Consiliului Naţional al PSD s-a desfăşurat, la Fălticeni, o întâlnire cu reprezentanți ai organizaţiei judeţene a PSD Suceava.

Discuţiile au avut ca temă reconstrucţia identitară a PSD, alegerile locale şi parlamentare, precum şi aspecte ce ţin de poziţionarea partidului pe stânga eşicherului politic.

Citeste si   Începând cu data de 01.10.2020 plățile operațiunilor de ÎNMATRICULARE și PERMISE nu se mai achită la GHIȘEU

Dl. Marcel Ciolacu a detaliat un parcurs al PSD pentru perioada imediat următoare care să permită atât câştigarea alegerilor locale, cât şi a celor parlamentare din acest an, subliniind importanţa unităţii şi a muncii în echipă pentru îndeplinirea acestor obiective.

Dl. Paul Stănescu a evidențiat importanța rolului primarilor social-democrați în stabilirea priorităţilor programului PSD pentru depăşirea crizei economice generate de contextul pandemic în care ne aflăm.

Citeste si   2 profesori de la Liceul de Artă „Ciprian Porumbescu” SUCEAVA au fost depistați cu COVID -19! Gabriela BĂNCILĂ: ”Cele DOUĂ cazuri sunt soț și SOȚIE”

Dl. Vasile Dâncu a supus atenției necesitatea reactivării Departamentelor PSD şi revitalizarea Institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai”, în vederea perfecţionării resursei umane din partid şi  sprijinirii procesul de modernizare doctrinară a stângii româneşti.

În final, senatorul Ioan Stan a mulţumit oaspeţilor pentrul răspunsul pozitiv acordat invitaţiei şi a subliniat încă o dată determinarea Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava în atingerea obiectivelor propuse: câştigarea alegerilor locale și a celor parlamentare în acest an precum și implicarea în realizarea împlinirii strategiilor puse în discuţie în timpul întâlnirii.

Citeste si   Ioan BALAN(PNL) scrisoare deschisă către Ioan Marcel BOLOŞ, Ministrul Fondurilor Europene

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. SUCEAVA, Realizat de Press Grup Moldova, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ