Share

În cadrul unui video interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, Mirela ADOMNICĂI, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, ne-a povestit despre perioada campaniei electorale și despre importanța echipei pe care o are alături.

(P) Mirela ADOMNICĂI: ”Îmi place să lucrez cu OAMENII și ascult SPECIALIȘTII”

🔴

🔴🔴 În cadrul unui video interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, Mirela ADOMNICĂI, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, ne-a povestit despre perioada campaniei electorale și despre importanța echipei pe care o are alături.

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Rep: Enumerați 3 principii după care vă ghidați în activitatea profesională! Ce însemnătate au pentru Dvs?

Mirela ADOMNICĂI: Activitatea mea profesională a îmbrăcat mai multe aspecte de-a lungul timpului, dar în general aș putea face numitor comun indiferent că activitatea mea profesională s-a desfășurat ca prefect, ca director de agenție ocupare forță de muncă, ca director Casă Județeană de Pensii, ca parlamentar.

Citeste si   CNSU a anunțat noi măsuri cu privire la Sars-Cov2! Hotărârea clarifică situațiile în care masca de protecție sanitară poate fi ÎNDEPĂRTATĂ, respectiv în spațiu DESCHIS

”Nu concep să îmi desfășor activitatea fără a avea o echipă lângă mine„

În primul rând lucrul în echipă, deci nu concep să îmi desfășor activitatea fără a avea o echipă lângă mine. De una singură am sentimentul că m-am rătăcit. Sentimentul meu de eficiență și rezultate sunt datorate unei echipe pe care trebuie să o am lângă mine și o echipă pe care știu să o construiesc.

Un al 2-lea principiu este legat de promisiunile pe care le fac. Mă feresc să fac promisiuni care nu depind întotdeauna de mine și mă refer la realizarea lor. De aceea de fiecare dată am o reținere în a promite, promit strict ceea ce pot controla și mă străduiesc să depășesc ceea ce am promis și să îmi respect pe cale de consecință promisiunile.

Și nu în ultimul rând tot legat  de oameni. Întotdeauna mi-am dorit ca ceea ce însemnă inclusiv ierarhia din care am făcut și eu parte de-a lungul timpului, am avut și eu șefii mei, dincolo de relațiile profesionale la locul de muncă mi-am dorit ca șeful meu și asta am făcut eu când am fost în funcție de conducere să vadă în mine dincolo de calitatea de subordonat, omul. Fiecare om are un potențial pe care trebuie să știi cum să îl scoți și să-l valorifici, să scoți la suprafață ceea ce este mai bun din fiecare.

Citeste si   Coronavirus/ GCS: 7.110 amenzi aplicate în ultimele 24 de ore; valoarea totală - 1.704.050 lei

Rep: Aveți un mesaj pentru suceveni?

”Dacă vor o schimbare, să aibă încredere în primul rând în ceea ce înseamnă varianta reală de schimbare și să nu își risipească votul”

M.A: În primul rând fac un apel la memoria sucevenilor pentru că am tot discutat în interviurile noastre despre promisiunile care s-au făcut de-a lungul timpului și să își amintească promisiuni pe care le-au mai auzit și pe care le mai regăsesc din partea unor candidați inclusiv acum în final de campanie electorală în anul 2020.

Citeste si   PSD Suceava ar putea obține o ÎNFRÂNGERE de proporții! Senatorul Ion STAN se ține strâns de FUNCȚII

Pe de altă parte am simțit o mar nevoie de schimbare peste tot pentru că oamenii au ajuns la o limită a răbdării, toleranței și încrederii pe care au acordat-o de-a lungul timpului, ei spun în general clasei politice. Dacă vor o schimbare, să aibă încredere în primul rând în ceea ce înseamnă varianta reală de schimbare și să nu își risipească votul, să aprecieze ceea ce este posibil ca ofertă și văd în fața ochilor sau au văzut până acum ca ofertă de candidați și echipă de candidați, să își gestioneze acest vot pe care îl au la dispoziție o dată la 4 ani în așa fel încât schimbarea pe care și-o doresc să se poată îndeplini. Este vorba despre acel vot util.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ