Share

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații publice, marketing, logistică, proiecte, programe și cu sprijinul activ al muzeelor din structura sa, derulează, sub genericul D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ), ateliere care tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, capitalizând importanța acestuia, comunicând într-o manieră atractivă informații și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.

Tema va fi abordată de marți până sâmbătă de la orele 11:00 și 13:00, iar fiecare vizită necesită programare

Persoanele interesate pot participa pe bază de programare, apelând numărul de telefon 0232 275 979. Acest proiect răspunde astfel interesului manifestat de vizitatori de-a lungul timpului cu privire la edificiu, simbol al urbei ieșene.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

Pentru ziua de sâmbătă programarea va trebui făcută cel puțin cu o zi înainte. Grupurile vor fi de minim 4 și maxim 20 de participanți, cu păstrarea măsurilor de distanțare socială pe întreaga durată a activității.

Prețul unui bilet de atelier este de 15 lei/ persoană, iar durata este de aproximativ 30 de minute.

Citeste si   Patru unități de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI au solicitat suspendarea CURSURILOR în modalitatea ”faţă în faţă”

Share

LĂSAȚI UN MESAJ