Share

Poli Iași a remizat contra Chindiei Târgoviște, în deplasare, scor 1-1, însă Daniel Pancu nu este în totalitate mulțumit de echipa sa, chiar dacă moldovenii au revenit de la 0-1.

Antrenorul ieșenilor spune că are mai mulți jucători în lot care nu se pliază pe stilul său și amenință că va lua măsuri în cazul acestora.

Pancu a ajuns la limită cu Poli Iași: “Răbdarea mea a expirat! Vor plăti cei care greșesc”

Pancu a anunțat și alte transferuri la echipă, în această iarnă, după cel al portarului Laurențiu Brănescu.

“Rezultatul e corect, cred eu. În prima repriză n-am recunoscut multe lucruri, plus că le-am făcut cadou câteva faze fixe și două contraatacuri, lucruri pe care le discutam înainte de joc. O echipă foarte eficientă, așteaptă să-i dai o ocazie sau două și marchează. Am revenit bine, în a doua parte am fost mulțumit, în mare parte. În tur, am primit goluri pe care nu meritam să le primim. Azi, la ocazia lui Andrei Cristea, cu puțină șansă puteam pleca cu trei puncte.

Sunt dezamăgit. În continuare am jucători care nu coincid cu mentalitatea mea. Poate unora le e greu sau chiar imposibil să se obișnuiască cu stilul ăsta de a controla meciul, de a avea posesia, de a juca agresiv, de a ține linia sus. Răbdare prea multă nu mai am. Am fost criticat în multe momente, am primit goluri multe. Am avut răbdare în primele 4 luni. În momentul de față, răbdarea mea a expirat. Cine greșește va plăti.

Vor mai veni jucători. Începând cu jocul de la Mediaș, urmează o perioadă teribil de încărcată. Jucătorii care au venit și vor veni sunt peste cei care au plecat, dar aveam nevoie în primul rând numeric. Brănescu e un portar care a crescut enorm, voi poate n-ați avut posibilitatea să-l urmăriți. A fost declarat al treilea portar al campionatului scoțian”, a declarat Pancu.

În urma acestui rezultat, Poli Iași a ajuns la 15 puncte strânse în primele 16 etape, dar rămâne pe penultimul loc. În runda următoare, moldovenii vor primi vizita lui FC Botoșani.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ