Share

Aeroportul internațional  Orly din Paris a fost evacuat sâmbătă dimineață după ce mai multe împușcături s-ar fi auzit pe un terminal. Un bărbat a fost împușcat după ce a încercat să ia arma unui soldat,  informează BFMTV. 

Postul de televiziune BFMTV a anunțat că împușcăturile au avut loc în terminalul de sud, unde un soldat a deschis focul după ce un bărbat a încercat să-i fure arma, atacatorul fiind ulterior neutralizat de forțele de securitate, potrivit BBC News. Purtătorul de cuvânt al Ministerului francez de Interne a declarat că nici o altă persoană nu a fost rănită.

Citeste si   Belarus: Toate frontierele deschise, în pofida retoricii belicoase a lui Aleksandr Lukaşenko

CITEȘTE ȘI …

Împuşcături într-un liceu din Franţa / VIDEO


“Un bărbat a încercat să fure arma unui soldat și s-a refugiat într-un magazin de pe aeroport înainte să fie împușcat de forțele de securitate”, a mai declarat acesta. Poliția Națională a anunțat, de asemenea, pe Twitter că atacatorul a fost neutralizat.

Evacuarea aeroportului continuă însă de teama ca agresorul să nu aibă complici. O operațiune de securitate continuă, fiind implicați și experți în dezamorsarea bombelor.

Citeste si   #alegeriSUA Patru state au dat startul votului anticipat în persoană

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ