Share

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat că se continuă  modernizarea Sucevei de la scara blocului.

”Nu ne oprim aici, atât cât vremea ne permite, continuăm lucrările de reabilitare și modernizare”

Săptămâna aceasta au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a parcării de lângă Tribunalul Suceava.
Piatra cubică a fost înlocuită cu pavaj antichizat, care pe lângă aspectul aparte, are rezistență mare la uzură și alunecare.

”Atât cât vremea va permite pentru că totuși suntem în partea a 2a a lunii octombrie, continuăm lucrările de modernizare a Sucevei. Parcarea de lângă Tribunalul Suceava a fost reabilitată și modernizată. Dacă până acum aveam o piatră cubică care nu mai putea fi reparată, acum vorbim de o parcare modernizată în stil atichizat cu pavaj, 52 de locuri de parcare create pentru cei care au treabă în zonă, am reabilitat și aleile de acces, avem și un punct de colectare a deșeurilor în zonă.

O zonă reabilitată total, întrucât am modernizat și str. Anastasie Crimca, respectiv Aleea Trandafirilor, accesele la scările de bloc, de asemenea, am oferit sprijin Bisericii “Nașterea Maicii Domnului” pentru lucrările de reabilitare și împrejmuire, a declarat Lucian Harșovschi.

Date tehnice:
* rigolă – 83,3 ml;
* bordură mică – 41,5 ml;
* bordură mare – 174,7 ml;
* pavaj antichizat 8 cm – 1049,5 mp;
* pavaj antichizat 6 cm – 245,4 mp;
* locuri de parcare – 51.

Citeste si   Suceava - Ziua Bucovinei: Reprezentanţii autorităţilor au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ