Share

Au fost închiriate încă 5 spații de depozitare cu temperatură controlată și 6 spații de birouri la parcul agroindustrial TransAgropolis

 

Consiliul Judeţean Iaşi a organizat în data de 30 martie o licitaţie cu strigare pentru închirierea unor celule de depozitare cu temperatură controlată și a unor spații comerciale și de birouri în cadrul parcului agroindustrial TransAgropolis de la Leţcani.

Au fost scoase la licitaţie 7 celule de depozitare cu suprafeţe cuprinse între 65,75 şi 92,2 mp, la un tarif de pornire de 2,0 euro/mp/lună și 24 de spaţii de birouri cu suprafeţe cuprinse între 8,7 şi 30,3 mp, la un tarif de pornire de 1,5 euro/mp/lună.

S-au înscris 8 societăți care intentționau să închirieze spațiile de depozitare cu temperatură controlată, unele dintre acestea aplicând pentru mai multe celule.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

În ceea ce privește spațiile de birouri s-au însris 6 societăți, unele dintre acestea aplicând pentru mai multe dintre spațiile scoase la licitație pentru închiriere

 

Au fost închiriate 5 spații de depozitare cu temperatură controlată și 6 spații de birouri. Două dintre spațiile de depozitare au fost închiriate de o societate din Republica Moldova.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

În ceea ce privește celelalte două spatii de depozitare cu temperatură controlată, la unul dintre ele nu s-au făcut oferte deși s-au înscris 3 societăți, iar la celălalt s-a înscris un singur ofertant, insuficient pentru a putea fi organizată procedura.


CITEȘTE ȘI …

Iașul poate deveni un nod esențial pentru rutele comerciale ale Ucrainei spre UE


“Se văd eforturile noastre din ultimele 2-3 luni de zile de mediatizare a parcului agroindustrial TransAgropolis. Sper să inchiriem cât mai curând toate spațiile de depozitare cu temperatură controlată. În acest mod parcul va deveni cu adevărat funcțional și va crea premisele dezvoltării unui proiect de extindere a acestuia, la care deja lucrăm” a declarat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Valoarea proiectului a fost de 18.75 milioane lei, din care 12.1 milioane lei finanţare europeană nerambursabilă. Grupul ţinţă al proiectului este reprezentat de producătorii agricoli din judeţul Iaşi, raionul Ungheni, raionul Făleşti şi din regiunea ucraineană Vinnytsia.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ