Share

Miroslava Industrial Parc SRL, societate comercială cu capital majoritar de stat, operează parcul industrial Miroslava, cel mai mare parc industrial din regiunea Nord-Est a ţării noastre.

Asociatul principal al firmei este Consiliul Local Miroslava

Parcul industrial e cea mai profitabilă firmă controlată de stat în 2018, potrivit unei analize. În 2019, parcul industrial din Miroslava coboară două poziţii şi ajunge a treia cea mai profitabilă firmă care are capital majoritar de stat.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Miroslava Industrial Parc a încheiat anul 2019 cu afaceri nete de 2 milioane de lei, cu 27% mai mari decât în 2018, arată bilanțurile. Parcul industrial a avut marjă de profit de 39,28% în 2019, faţă de 56,83% în 2018. 

”Unele dintre cele mai mari investiții din ultimul timp s-a fructificat în parcurile industriale. Parcul industrial 1 are o suprafață de 46 ha, iar cel cu numărul 2 are o suprafață de 25 ha. Parcul 1 este acoperit 100%, nu sunt realizate încă toate construcțiile din cauză că mulți investitori din zona respectivă au lucrat pe proiecte europene, iar finanțarea vine mult mai târziu.

Parcurile industriale sunt primele și cele mai mari, iar acolo vor lucra 10.000 de oameni. O parte din banii care sunt la bugetul local vor veni din aceste parcuri”,  a declarat Dan NIȚĂ.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ