Share

Trecem zilnic pe lângă unele obiective ale oraşului şi observăm că ceva s-a schimbat în bine. Dar ne mulţumim să felicităm în gând pe cei care au realizat aceste schimbări şi atât. Ne spunem că până la urmă, aceasta este de fapt treaba lor. Aşa este.

Dar fiecare dintre noi ne simţim încurajaţi atunci când cei din jurul nostru observă şi apreciază efortul nostru. Chiar dacă stă în fişa postului.

Felicitări Primăriei Iaşi, dar mai exact Servicii Publice Iaşi, pentru modificările pozitive realizate în parcul din vecinătatea Bisericii Lipoveneşti, Orăşel, cum a fost acesta botezat în scriptele municipalităţii, care are astăzi o cu totul altă faţă.

Conform promisiunilor, întreaga zonă s-a transformat într-o peluză, dispărând boscheţii vechi de două decenii şi tot ceea ce înseamnă arbori uscaţi. Locul lor a fost luat de un spaţiu deschis, dominat de vegetaţie şi flori. Mai multe pe: ziarulevenimentul.ro

Nu în ultimul rând, sincere felicitări şi colegilor de la ziarulevenimentul pentru spiritul de observaţie şi aprecierile pozitive.

La întrebarea “Credeţi că în Parcul Orăşel, din vecinătatea Bisericii Lipoveneşti, ar fi potrivită amenajarea unei zone de minigolf?” aşteptăm răspunsurile dumneavoastră pe pagina de facebook a bunadimineataiasi.ro. Vă mulţumim.

Mai multe detalii despre amenajarea parcului “Orăşel” pe Servicii Publice Iaşi : spiasi.ro

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ