Share

Preotul Constantin Necula este un duhovnic care a reusit sa se faca inteles si placut de tineri, el devenind un model de ierarh in pas cu vremurile.

Preotul sibian a fost invitat, zilele trecute, la o conferinta a Coalitiei pentru Familie, unde a vorbit despre familia traditionala. De data aceasta, preotul Necula si-a exprimat si parerea despre Cristian Pomohaci, cel care a fost caterisit dupa ce a fost surprins facand avansuri sexuale unui baiat.

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

Declaratia preotului a fost facuta la o zi dupa ce Mitropolia Adealului a decis sa-l excluda din randul preotimii pe Pomohaci, dar aceasta hotarare poate fi schimbata anul viitor sau in anii urmatori.

“Stiti că Mitropolia Ardealului a fost ispitita de saptamani cu un preot care cred ca s-ar intelege foarte bine cu cei care ataca coalitia pentru familie din punct de vedere al orientarii. Ieri, mi-a sarit toata lumea in cap ca una dintre actiunile justitiei i-a acordat o pedeapsa care, in mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare.

Ce n-au inteles bine este ca Biserica nu agreeaza circul. Ca hotararea data, nefiind posibila sa o mai contesti undeva nu mai merge circul de la Sibiu la Bucuresti. Este, de fapt, o hotarare impotriva socului pe strada bisericii. Nu ma bucura cand un lider bisericesc din Romania cade in capcana pentru ca este hulita întreaga biserica”, a spus preotul Necula.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ