Vara s-a încheiat, dar dorința oamenilor cu suflet și bunele inițiative ale părintelui  Dan Damaschin și ale echipei sale nu contenesc să îndeplinească vise

După o vacanță în care a reușit să le ofere mai multor copiii proveniți din familii defavorizate sau din centre de plasament prilejul de a petrece câteva zile de neuitat la mare, părintele Damaschin a lansat apelul pentru strângerea de fonduri și donații care vor veni în sprijinul copiilor ce se pregătesc pentru începerea noului an școlar.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Pentru lunile care urmează, echipa părintelui Damascgin își propune să pregătească în continuare ghiozdănele pentru copiii fără posibilități materiale, au început să modernizeze Centrul de Excelență ”Damian și Cosma”, unde vor fi adăpostiți 40 de elevi cu rezultate bune la învățătură.

Am început lucrările de reabilitare, în regim de urgență, ale Centrului de Excelență ”Damian și Cosma”, unde vor fi adăpostiți 40 de elevi cu rezultate bune la învățătură care vor avea  asigurate: cazarea, masa și transportul. Mai avem încă o săptămână de muncă pentru a ne asigura că toți copiii să fie pregătiți pentru începerea anului școlar. Pe perioada de toamnă, avem de finalizat patru locuințe, în prezent lucrăm la două dintre ele, unde vor fi adăpostite o familie cu 7 și alta cu 10 copii. Din noiembrie ne vom axa pe achiziționarea de lemne pentru nevoiași, de a le asigura încâlzirea locuințelor.”, a declarat părintele Dan DAMASCHIN

Citeste si   Piața IMOBILIARĂ din IAȘI afectată de CORONAVIRUS! APARTAMENTELE au rămas fără CHIRIAȘI
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ