Share

  1. Care au fost proiectele Dvs cele mai importante în anul 2016?

Au fost mai multe proiecte importante pe care le-am derulat pe parcursul anului 2016.

Cel mai important insa a fost acela de a asigura functionalitatea tuturor Centrelor Sociale pe care Fundatia Solidaritate si Speranta a Arhiepiscopiei Iasilor le are licentiate.

Astfel, am reusit sa oferim ajutor catre cateva mii de oameni aflati in necaz si suferinta. Am sprijinit copii, batrani, persoane dependente sau singure, familii sarace etc.

2. Ce planuri și previziuni aveți pentru anul 2017?

In primul rand, speram sa reusim sa asiguram functionalitatea Centrelor Sociale de care aminteam mai sus.

In acelasi timp, speram ca in anul 2017 sa semnam o serie de contracte de finantare in baza carora sa implementam proiecte cu finantare europeana.

Am depus Cereri de finantare si asteptam raspuns la proiecte care vizeaza interventii in zone si medii defavorizate, atat din mediul rural cat si din mediul urban.

Astfel, avem in vedere activitati complexe prin care sa sprijinim copii si familii sarace, batrani cu situatie materiala precara, oameni cu adictii sau singuri, persoane cu dizabilitati etc.

Dintre actiunile programate, amintim: oferirea de hrana calda, alimente nepreparate, haine si rechizite, derularea unor cursuri de formare profesionala, sedinte de consiliere, activitati de socializare, meditatii si activitati non-formale pentru copii si tineri, sprijin in vederea amenajarii caselor conform cu nevoile persoanelor cu dizabilitati, diverse campanii de informare si constientizare s.a.

3. Cum vedeți evoluția Iașului în 2017. Ce schimbări vă doriți pentru orașul Dvs?

Personal, cred ca orasul Iasi va avea o evolutie frumoasa in anul 2017. As dori sa vina mai multi investitori.

4. Mesaj pentru ieșeni la început de an

Sa dea bunul Dumnezeu tuturor gandul cel bun, sanatate si binecuvantare! Va multumesc!

Parintele Mihai Dorosinca este Director la Fundatia Solidariate si Speranta, respectiv Preot Paroh la Parohia Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant din Iasi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ