Share

Pe 10 martie 2017 Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) împlinește un an de activitate. Pentru a marca aniversarea, în perioada 10 martie – 10 aprilie, Asociația ECOTIC și Primăria Municipiului Iași vor organiza o nouă campanie de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare, prin organizarea unei tombole cu premii atractive.

Proiectul este susținut de către Dedeman, societatea urmând a asigura 10 carduri în valoare de 300 de lei.

Pentru înscrierea la tombolă participanții vor preda cel puțin un deșeu reciclabil sau un bun reutilizabil, adică hârtie, ambalaje (hârtie, carton, plastic și sticlă), echipamente electrice, baterii și acumulatori, deșeuri de construcții, textile sau ambalaje metalice. Lista exactă a deșeurilor care se colectează la CMCI este disponibilă pe site-ul www.cmciasi.ro.

Extragerea va avea loc la centru. Regulamentul tombolei poate fi consultat pe www.cmciasi.ro și www.ecotic.ro. Adresa CMCI este stradela Grădinari, nr. 26 (lângă Biserica Sfântul Ștefan). Accesul se poate face pietonal sau cu autoturismul. Programul este de luni până sâmbătă, între orele 8.00 și 20.00, duminica fiind închis.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ