Share

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Iași l-au întâmpinat la terminalul Sosiri, pe pasagerul cu numărul 10.000.000 din 2017, un număr istoric în decursul unui singur an pentru aerogară.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iași, Maricel Popa, şi directorul Aeroportului, Alexandru Anghel, au așteptat cu flori și premii pasagerul ”milionar”, care le-a făcut, la rândul lui, o surpriză celor doi. În fața lor s-a prezentat o mamă cu copil ce venea de la Koln.

Citeste si   De ce să alegi un Echipament Profesional de Protecție la Sablare

Pasagerul numărul 1.000.000, Veronica Pop şi succesoarea ei în numărătoarea statistică a călătorilor, Felicia Putină, au fost recompensate cu diplome şi cadouri, dar și cu un voucher valabil un an şi o valiză de cală, iar pentru cea de-a doua, un abonament de parcare gratuită pe parcursul unui an, din partea Aeroportului, şi o geantă de voiaj.

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

Reprezentanții aeroportului s-au declarat impresionați de numărul mare de pasageri din acest an și speră la o creștere considerabilă pe viitor a acestora, anul 2017 fiind singurul an în care s-a atins pragul de un milion de pasageri.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ