Share

Aniversarea va fi celebrată joi, 28 septembrie, împreună cu toți membrii Permanenței Consiliului Național Bisericesc și ai Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, la Reședința Patriarhală, și apoi la Centrul cultural-misionar “Familia” din orașul Pantelimon.

Sâmbătă 30 septembrie, ora 8,30, în Paraclisul cu hramul “Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul” din Reședința Patriarhală, Preafericirea Sa va săvârși Sfânta Liturghie, iar la ora 12,00, în Paraclisul istoric “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” al Reședinței Patriarhale, va fi săvârșită o slujbă de Te Deum, urmată de o recepție în Salonul Sfinților Români, la care vor participa ostenitorii de la Reședința Patriarhală și oficialitățile care doresc să prezinte mesaje de felicitare.

Mesaje de felicitare cu ocazia aniversării a 10 ani de Patriarhat pot fi depuse la Secretariatul Reședinței Patriarhale sau transmise la adresa de e-mail cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, informează sursa citată.

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 9,30, la Catedrala Patriarhală, în prezența membrilor Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și a unor ierarhi ortodocși din străinătate, a clericilor și a credincioșilor mireni doritori să participe, se va săvârși o slujbă de Te Deum, iar apoi va avea loc Ședința solemnă a Sfântului Sinod, în Aula “Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ