Share

Patronii români, protest inedit față de introducerea obligatorie, de la 1 ianuarie 2018, a contului special de TVA, informează Realitatea TV

Antreprenorii și-au afișat la sediile restaurantelor sau cafenelelor și pe mașinile firmelor mesajul campaniei: Stop Split TVA. Ei sunt invitați totodată și să semneze o petiție on-line pentru a convinge Guvernul să renunțe la obligativitatea plății defalcate a Taxei pe valoare adăugată.

Citeste si   "Bizonul" Qanon de la Capitoliu s-a supărat pe Donald Trump. Îl acuză că l-a instigat

Campania este inițiată de principala organizație de patroni cu firme mici și mijlocii din România. Potrivit fostului ministru pentru IMM-uri, Florin Janu, aproape 400.000 de firme vor fi afectate de sistemul obligatoriu de măsura Guvernului. Patronii susţin că această măsură va bloca economia şi va duce inevitabil la concedieri şi la falimentul multor comercianţi.

Citeste si   La un pas de tragedie: O fetiță din Vaslui, infectată cu COVID-19, a căzut de la etaj

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ