Share

Cristian George Barbulescu s-a stins din viata la numai 41 de ani. Barbatul avea cancer la stomac si nu a mai putut fi salvat. 

Barbulescu era patronului unui club de fite din Iasi. A murit marti la ora 22 dupa o lupta grea cu boala. Apropiatii familiei au dezvaluit pentru adevarul.ro ca a fost diagnostica cu cancer in toamna anului trecut, dupa ce, in prima faza, in vara medicii i-ar fi spus ca nu are nimic.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

Prietenii lui Cristian Barbulescu sunt inca in stare de soc la aflarea vestii ca omul de afaceri a decedat atat de tanar. “Cristi Barbulescu, unul dintre cei mai vechi si buni prieteni ai mei, a plecat! A plecat si-mi plange inima. Un prieten bun, un om la fel. Imi pare atat de rau …! Imi pare rau tare! Dumnezeu sa te aiba-n paza, Cristi! Chapeau!”, a scris, pe o retea de socializare, medicul Lucian Burlea


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ