Share

În cadrul primăriei municipiului Iaşi au fost depistate patru cazuri de COVID-19 în rândul angajaților, printre care viceprimarul Gabriel Harabagiu, două persoane de la Direcţia Tehnică şi directorul de comunicare.

Primarul Mihai CHIRICA a declarat că nu există un risc de creare a unui focar de infectare în cadrul primăriei și că în momentul de față această situație nu pune în pericol funcționarea administrației publice locale.

”Peste tot unde a fost depistată prezenta unui coleg care a fost infectat COVID s-au făcut teste la toti colegii lui cu care a intrat în contact direct. În momentul de fată sunt patru cazuri, două la Directia de Tehnică, viceprimarul si un director de comunicare. Pe parcursul timpului au mai fost si alte cazuri care au fost izolate si trimise în carantină.

Deci, nu este o situatie care să pună în pericol în momentul de fată functionarea administratiei publice locale Iasi. A crescut atentia noastră, am reintrodus câteva măsuri mai speciale, am remodificat programul de lucru încercând să-i dispersăm cât mai mult pe perioada zilei”, a declarat primarul Mihai CHIRICA. 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ