Share

Patru minori şi trei adulţi au fost răniţi, vineri seara, într-un accident produs pe Autostrada Sibiu – Orăştie, după ce un TIR a acroşat un microbuz. Circulaţia în zonă este blocată, conform MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Ramona Nistor, accidentul a avut loc pe Autostrada Sibiu – Orăştie, la intrarea de la Ocna Sibiului spre Sebeş.

„S-a deplasat la accident autospeciala pentru transport victime multiple. Din primele informaţii sunt 4 minori şi 3 adulţi răniţi, toţi conştienţi. Sunt în afara maşinii”, a declarat Nistor.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei în mers de către şoferul TIR-ului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ