Share

Primăria Municipiului Iași a primit miercuri, 30 octombrie, patru oferte la licitația privind delegarea prin concesiune a serviciului de iluminat public în Municipiul Iași

Acestea au fost depuse de SC Luxten Lighting Company SA, SC Flash Lighting Services SA, asocierea SC Urbioled SRL – SC Amper Grup SRL și SC Elba Com SA.

Valoarea estimată maximă a concesiunii care urmeaza a fi achitată pe parcursul celor trei ani este de 8.929.974,15 lei, fără TVA, la care se adaugă opțiunea de prelungire de maxim un an și jumătate, care are o valoare estimată de 4.464.978,08 lei, fără TVA. Valoarea bunurilor de retur este de 93.032.285,71 lei, fără TVA, reprezentând valoarea bunurilor care formează sistemul de iluminat public din oraș. Durata contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public va fi de trei ani de la data emiterii ordinului de începere.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

Firma câștigătoare va trebui să întrețină / mențină sistemul de iluminat public existent în Municipiul Iași și să garanteze permanenta funcționare a iluminatului public, să realizeze iluminatul ornamental festiv de sărbători, să optimizeze consumul de energie electrică pentru iluminatul public, precum și să asigure asistența tehnică la instalația de iluminat nocturn de la Stadionul „Emil Alexandrescu” începând cu iunie 2020 (când expiră valabilitatea contractului în vigoare pentru prestarea acestui serviciu).

Citeste si   Din 22 SEPTEMBRIE DAJ a început plata ajutorului de MINIMIS către APICULTORII IEȘENI

Una din condițiile necesare a fi îndeplinite de operator pentru încheierea contractului este cea a înființării unui dispecerat pentru preluarea sesizărilor privind defecțiunile apărute în sistemul de iluminat public. Pentru preluarea reclamațiilor și sesizărilor concesionarul va aloca un număr de telefon (linie telefonică) care va fi făcut cunoscut în mass-media.

Dispeceratul va trebui să funcționeze pe toata raza Municipiului Iași, iar preluarea reclamațiilor se va face 24 ore/zi (inclusiv sărbătorile legale)

Componența sistemului de iluminat public în Municipiul Iași este următoarea: 2.488 de stâlpi stradali de iluminat public (8 – 10 metri), 4.742 de stâlpi tip parc (3 – 4 metri), 11.898 de corpuri de iluminat stradale, 5.939 de corpuri de iluminat tip parc, 947 de corpuri de iluminat pentru iluminat arhitectural și 1.233 de ornamente pentru iluminat festiv. La acestea se adaugă 230.686 de metri de linii electrice subterane și 146.201 metri de linii electrice aeriene.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ