Share

Patru tineri au murit în noaptea de duminică spre luni, într-un accident în Telciu, județul Bistrița-Năsăud

Șoferul mașinii, un tânăr de doar 18 ani, a pierdut controlul mașinii care s-a izbit violent de un stâlp de iluminat. Singurul supraviețuitor, un băiat de doar 16 ani, a spus că nenorocirea s-a petrecut după o petrecere de Paște stropită cu alcool.

UPDATE 9:50: Singurul supraviețuitor al accidentului violent, în care și-au pierdut viața patru tineri, a scăpat ca prin minune. Adrian Nicolae P., în vârstă de 16 ani , s-a ales doar cu un picior rupt.

„O singură victimă este conștientă, cooperantă, clinic singurul semn pe care îl prezenta era un traumatism de membru inferior stâng. Persoana care a supraviețuit a recunoscut consumul de alcool”, a declarat medicul SMURD, Mihaela Korun, pentru Bistriteanul.ro.

Imaginile de coșmar au fost suprinse, la miezul nopții, pe DN17C. O mașină înmatriculată în Italia, în care se aflau cinci tineri, s-a făcut zob, după ce s-a ciocnit violent de un stâlp de iluminat, la ieșire din localitatea Telciu spre Fiad, scrie Mesagerul.ro.

Citeste si   DSP a făcut anunțul! Câti elevi și profesori au fost infectați săptămâna aceasta cu noul Coronavirus

CITEȘTE ȘI …

Doctoriţă din Botoșani, acuzată de furt din UPU Botoșani. Calmantele derivate din morfină nu mai ajungeau la bolnavi


„Veneam de la o petrecere, eram băuți. Nu-mi amintesc cum ne-am izbit de stâlp…”, au fost cuvintele celui care scăpat cu viață din carnagiu, Nicolae Adrian P., un băiat de 16 ani din Telciu.

După ce a fost stabilizat la fața locului, adolescentul a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Bistrița.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ