Share

Având în vedere prevederile Ordinului comun nr 5487/1494/2020, în urma confirmării pozitive cu COVID-19 a unui elev şi a 3 cadre didactice, unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă.

Menţionăm că toate aceste solicitări au fost aprobate de Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ respective, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, urmând ca decizia de suspendare a cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” să se dispună la nivel judeţean prin hotărârea CJSU.

Citeste si   CRĂCIUNUL și Revelionul în condiții de PANDEMIE la IAȘI: ”Măcar în cerc RESTRÂNS să putem sărbători Crăciunul”

Unități de învățământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „față în față” la nivel de clasă/colectiv:

Unitatea de învăţământ Număr cazuri confirmate Numărul de clase/ colective CLASA LA CARE SUNT SUPENDATE CURSURILE ȘCOLARE ÎN MODALITATEA “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”
ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GEORGE COŞBUC”, IAŞI un cadru didactic 1 Clasa a IV-a A
ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GHEORGHE I. BRĂTIANU”, IAŞI un cadru didactic 9 Clasa pregătitoare A, Clasa pregătitoare B, Clasa I A, Clasa I C, Clasa a III-a C,

Clasa a III-a B, Clasa a IV-a A, Clasa a IV-a B, Clasa a V-a B

ŞCOALA PRIMARĂ “EUROED”, IAȘI un elev 1 Clasa a III-a A
LICEUL TEHNOLOGIC ”VICTOR MIHĂILESCU CRAIU” BELCEȘTI un cadru didactic 1 Clasa a III-a B

 

În unităţile şcolare menţionate, s-au luat următoarele măsuri:

  • izolarea cazurilor confirmate;
  • igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţilor şcolare (clase, holuri, toalete);
  • reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul măştii de protecţie.

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ